onsdag 27 april 2011

Badrummet klart!

ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN är det färdigt!!!
Och jag är SÅ nöjd!!! Visst... hade inte haft något emot några kvadratmeter till, men de finns ju inte, och jag tycker jag har gjort det bästa med det utrymmet som finns.

Mitt fina handfat och min fina bänkskiva! Mycket nöjd!!!

Duschen. Är löjligt glad över mina fina hyllor i duschen! Litet badrum och liten dusch... Därför var inte utanpåliggande hyllor ett alternativ. Fick snickar´n att såga hål i väggen och göra några inbyggda hyllor istället. Övertalade elektrikern att sätta spotar i dem också, vilket han var mycket skeptisk till från början... Men insåg sedan att jag hade helt rätt! =)

Ahh... så fint =)

Svårt att få med allt på en bild

Ett tips: När du kaklar så som jag har gjort...med ljust och mörkt... Använd OLIKA nyanser på fogen! Om jag hade använt samma fog på golvet som jag har på väggen, hade fogen på golven sett vit ut mot den svarta klinkersen.  På väggen har jag Manhattan, och på golvet har jag Antracit.... ändå ser de helt lika ut pga att det är olika färg på plattorna. Smart va?!
Kram!

3 kommentarer:

  1. Åh va fint det blev, speciellt de hyllorna i duschen. Bra att du fick som du ville :)

    SvaraRadera
  2. Vad duktig du är. Det blev väldigt stilfullt,och snyggt med det "jätterunda" handfatet som bryter av mot kakel och fyrkantig mosaik!


    Thomas W.

    SvaraRadera